|
Buna seara. Ma numesc Liliana Tomescu si sunt membra veche a forumului mama. Am doua tratamente nereusite, unul in anul 2003-2004 si celalalt din 2005-2006. Stiam de hepatita din 1995 cand mi s-a pus diagnosticul dar nimeni nu mi-a spus daca exista si vreun tratament asa ca am inceput cu toate babismele posibile: ceaiuri, hepatoprotectoare,Ciuhrii, etc. Asta pana in anul 2003 cand un doctor, dupa analizele de sange, mi-a spus ca mai am 5 ani de trait. Am inceput primul tratament la spitalul Victor Babes, cu interferon si ribavirina (injectii de 3 ori/sapt), tratament care a fost ingrozitor. Am avut toate efectele posibile si imposibile si mi-am spus la final ca eu alt tratament nu mai fac. Dupa aproape un an am gasit alt doctor mai sufletist, zic eu, care m-a convins sa incerc inca o data, cu pegasys si ribavirina. L-am facut si pe al doilea, cu aceleasi efecte adverse putin mai diminuate, dar suficiente sa ma doboare. Datorita forumului mama, prietenilor de acolo care m-au sustinut si incurajat am reusit sa-l termin (am avut dese monete cand vroiam sa-l intrerup singura), din pacate tot fara rezultat. Astept cu nerabdare sa apara ceva nou si o voi lua de la capat cu toate riscurile.
|